Oceni
  • 5.00 / 5 5
(1 vote)

Pa je spet jesen…. Poletje nam je postreglo z obilo lepega vremena in toplimi dnevi. Preživeli smo ga ob morju, ob jezerih ali v planinah. Kakor komu ustreza, s knjigo na ležalniku ali s pohodniškimi čevlji ali na kolesu. Z oktobrom pa se tudi »podaljšano« poletje poslavlja. Na srečo še ni bilo veliko zelo hladnih in deževnih dni ampak tudi to še pride. Rada imam dež, ker so takrat moji dnevi bolj ustvarjali, vendar pa imam najraje sonce in toploto. In zato imam rada poležavanje s knjigo pod dišečim borovcem in jutranji tek ob obali ter dišeče rastlinje otoka Lošinja.

Naravno za obraz

Z jesenjo se izdelkom naravne kozmetike MIRTA pridružujejo nove zgodbe, ki so zapisane v novih proizvodih, ki se pridružujejo dišečim naravnim izdelkom, ki jih že poznate. Dišijo po smilju in rožmarinu in vsebujejo kolagen, ki je glavni gradnik vezivnega tkiva v človeškem telesu. V družinico naravne kozmetike MIRTA smo dodali dve novi kremi za obraz Prva je namenjena negi občutljive, hiperpigmentirane in dehidrirane kože, druga negi mešane in mastne zrele kože. V prvi boste našle   kolagen in dišeče vonje lavandina, ognjič, šipkovo olje,limonsko travo in olje semena granatnih jabolk.  V drugi pa nas očara čudovita vonjava rožmarina, ki mu je dodano olje groznih pešk, lešnikovo  olje in brškin.  Da pa bo še bolj dišalo po rožmarinu, ki delujejo antioksidativno in s svojim vonjem pomirja in bistri duha smo v družinico dodali tudi naravni tonik  ali cvetno vodico z njegovim vonjem.

…in dišeče za telo

Za vse, ki imate rade smilj, čudovito zlato rastlino  večne mladosti pa v naši družinici narave pozdravljamo losjon za telo z nežno in lepo mazljivo teksturo  vonja smilja in olje za telo in obraz smilj. Oba bosta poskrbela, da bo naša koža mehka, gladka, čvrsta in elastična ter bo dobila  zlat sijaj. Pred uporabo le teh pa si bomo telo oprhali z novim vonjem naravnega mila smilj. In smiljevi izdelki na kopalniški polički bodo kot bi v našo kopalnico posijalo sonce.

Pa naj bo jesen… Sprehod po suhem listju , dežne kapljice in mokri čevlji, hladna jutra in kratki dnevi…. Zvečer se pogrejmo pred toplim kaminom in si pred spanjem privoščimo poletje, z novimi dišečimi izdelki in vonji narave otoka Lošinj. Meni so všeč.

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Sončna opeklina, o ne....
Naslednja objava Smilj – rastlina večne mladosti

Dodaj komentar