Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Kaj si se pa tokrat izmislila? : »Dezodoranti za užitek«. Po štirih majskih zapisih bom z dezodoranti nadaljevala tudi v junij. Vendar samo na kratko, toliko, da vam predstavim mnenje zadovoljne uporabnice, ki je dezodorante in še nekaj naših izdelkov preizkusila.

No, moram priznati, da »Dezodoranti za užitek« ni ravno moja ideja. O tem kako dobri so dezodoranti MIRTA mi je napisala znanka Sonja Javornik in objavila tudi na svojem blogu  http://www.uzitek.si/lepota/naravni-dezodorant-mirta

Pa poglejmo kaj piše:  

 »Pred časom sem se z neko poznavalko pogovarjala o tem, kako trapasti smo, da si ravno nad bezgavke nanašamo cel kup kemikalij. In se seveda odločila, da bom v prihodnje pri dezodorantih bolj previdna. Zdaj izbiram res samo naravne. Ampak priznam – nekateri niso najbolj učinkoviti. Drugi pa se zlahka primerjajo tudi s tistimi, ki imajo na razpolago vse mogoče kemične spojine … Eden teh boljših je vsekakor dezodorant Mirta. Naravna kozmetika Mirta ima v izdelkih http://www.mirta.si/izdelki  res skrben nabor zdravilnih zelišč, tako da mi je bil všeč tudi losjon za telo. Krema za roke pa je bila super, ampak se je kar hitro pokvarila. Kar je sicer po mojem velik plus, saj dokazuje, da so sestavine res naravne.

Pri dezodorantih lahko izbirate med vonjem evkalipta, mandarine, bergamontke in sivke – tega sem tudi sama preizkusila. Seveda o kakih parabenih, aluminiju in drugih sintetičnih spojinah ni niti sledu, zato pa bo koža mehka zaradi karitejevega masla, elastična zaradi kokosovega olja, brez vnetij zaradi sode bikarbone, ki deluje antibakterijsko … Torej same sestavine, ki bi jih lahko uporabili celo v kuhinji. Dezodorant sicer ne zdrži več dni, ampak sama itak ne razumem, zakaj sploh kdo želi preizkušati, kako izgleda, če se več dni ne stušira. Vsekakor pa boste od jutra do mraka lahko sproščeni – v tem času bo Mirta dezodorant poskrbel, da bo vonj ostal prijeten«.

Po vsem, kar smo v mesecu maju napisali, ob tem kaj je dodala še Sonja in ob tem da lahko žepni dezodorantek za počitnice ob nakupu dveh vaših najljubših izdelkov hkrati dobite gratis, komaj verjamem, da dezodoranta MIRTA še niste preizkusili.

Torej ker je vročina na pohodu in vaša odločitev na mestu je zadnji čas, da si ga priskrbite.

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava DEZODORANTI za na POČITNICE
Naslednja objava Naj bo sonce naš prijatelj

Dodaj komentar