Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Dezodoranti za počitnice, ki  so pred vrati. Obdobje, ko o njih razmišljamo in jih načrtujemo je najlepše. Pred nami so načrti in želje in ob tem tudi razmišljanja kaj vse bomo vzeli s seboj.

O dezodorantih smo ta mesec že nekajkrat pisali. O različnih vonjih, njihovi naravni sestavi in učinkoviti uporabi. Običajni dezodoranti naravne kozmetike MIRTA so v 50ml steklenih lončkih in jih uporabljamo dolgo, pol leta in lahko tudi več. So nežni in lahko mazljivi in vonji osvežilnega evkalipta, romantični poletni vonj sivke, sveži vonj mandarine ali nežni vonj bergamotke nam polepšajo jutra pred vsakim dnevom. Hranimo jih v kopalnici ali garderobi in v majhnih količinah nanašamo na kožo pod pazduho. Vemo , da so sestavine enostavne in razumljive in da, ko smo pod vsakdanjim stresom nas zaščitijo pred neprijetnim vonjem znoja.  In še nekaj, da z njihovo uporabo ne škodujemo svojemu telesu in da tudi ne puščajo trajnih madežev na naših oblačilih. Telo se ob uporabi naravnega dezodoranta MIRTA normalno poti in izloča strupe, kar je pač potrebno početi vsak dan, ni pa neprijetnega vonja in vzpostavlja se naravno ravnovesje delovanja telesa. Nič hudega, če se znojimo, potenje je zdravo in čeprav nam danes še ni vroče se o učinkovitosti naravnih dezodorantov prepričajmo predenj nam bo.

Prav te preizkušene in zanesljive dezodorante smo pripravili tudi za na  počitnice. Shranili smo jih v lično majhno embalažo, ki gre v vsak žep, še tako majhno torbico in najde najbolj skriti kotiček v našem nahrbtniku. Z nami je lahko tudi pri športu, da ga po tuširanju uporabimo kjer mu je mesto.

Skratka v veliki ali majhni embalaži nas ne bo razočaral. Majčkeni dezodorantki imajo svojo ceno, lahko pa so tudi vaše darilo v primeru, če boste do konca junija naročili dva izdelka iz naravne kozmetike skupaj.

Torej poklikajte po spletni strani in med izdelki  http://www.mirta.si/izdelki izberite vaša dva najljubša  in mali žepni dezodorant v vašem priljubljenem vonju (v katerem je vsebine skoraj za en mesec) bo s tem vaš. Pa kar pohitite, količine so omejene , vroči poletni dnevi pa so vsak dan bližje.

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Dezodorant, ki deluje
Naslednja objava Dezodoranti za užitek

Dodaj komentar