Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Dezodorant, ki prihaja iz narave  deluje, njegove sestavine so enostavne in razumljive. Najpomembneje pa je, da ko sem pod vsakdanjim stresom ne oddajam neprijetnega vonja v okolico. In še nekaj, da z raznimi nepoznanimi substancami ne škodujem svojemu telesu. Saj vemo,  koža je pretvornik, ki vse, kar nanesemo nanjo, prenese do naših notranjih organov…. Tako kot to naredimo z vsem kar zaužijemo. Zato je pomembno kakšen je moj dezodorant.

Popolne razmere na našem planetu zemlja v vsakdanjem življenju skoraj ne obstajajo, zato se vse bolj krepijo vrednote poseganja po naravnem in vračanja k naravi in vse več ljudi se tega zaveda. »Kozmetika iz narave«  ne vsebuje konzervirnih sredstev, kar je ugodno za alergike, ki se na take snovi občutljivo odzivajo. Sintetične konzervanse nadomestijo naravna eterična olja, ki  izhajajo iz nadzorovanega pridelovanja rastlin. Odlikujejo jo naravni vonji, ki so nam zaradi vpliva sintetičnih primesi v običajni kozmetiki velikokrat tuji. Vonj po eksotičnih mešanicah, nadomešča v naravni kozmetiki vonj po travi, medenem senu in dišečih zeliščnih rastlinah. Barva naravne kozmetike je barva, ki jo ustvari narava sama.

Naravna kozmetika MIRTA ima naravne dezodorante z:

Kar  pa je najpomembneje, vemo kaj vsebujejo in da ne škoduje našemu telesu. Zdravniki so si enotni, da parabeni, aluminij in druge sintetične substance  negativno vplivajo na naše telo. Nihče ne more z gotovostjo trditi , da so to glavni povzročitelji različnih bolezni, predvsem pri ženskah, raka na dojkah. To je tudi razumljivo, saj smo v današnjem okolju izpostavljeni škodljivim vplivom na vsakem koraku in izognimo se jim  vsaj tam, kjer se jim zavestno lahko. In naj bo prvi korak z naravno  kozmetiko, ki jo uporabljamo vsakodnevno. Majhna količina sintetičnih snovi pri laboratorijskih raziskavah lahko da ni škodljiva, vsakodnevno nanašanje in uporaba pa na dolgi rok prineseta posledice.

Dezodoranti MIRTA vsebujejo:

  • KARITEJEVO MASLO, ki je naravna maščoba iz plodov drevesa karite (Vitella-ria-paradoxa), ki raste v Afriki. Podobno je kožni maščobi zato ga koža dobro prenaša. Kožo mehča, zaradi naravnega alantoina, deluje protivnetno , preprečuje alergijske reakcije in težave po depiliranju.
  • KOKOSOVO OLJE je olje palme Cocos nucifera , ki neguje suho kožo, jo ščiti pred izgubo vlage in bakterijami, mehča in koži vrača nežnost ter elastičnost
  • SODO BIKARBONO deluje antibakterijsko in preprečuje neprijeten vonj in
  • ETERIČNO OLJE LIMONINEGA EVKALIPTA, ki osvežuje, krepi, odpravlja utrujenost in vnaša svežino /ali
  • ETERIČNO OLJE SIVKE, ki daje prijeten vonj in delujeproti mikrobom ter okužbam /ali
  • ETERIČNO OLJE BERGAMOTKE, ki zbistri misli in razveseli srce /ali
  • ETERIČNO OLJE MANDARINE , ki spodbuja občutek sreče in zadovoljstva.

Vsi vonji nam polepšajo jutro in pred odhodom v svet vsakdanje naglice, stresa in pozabljenih odnosov polepšajo dan in nas napolnijo z energijo, zato prestopimo prag vsakdanjosti in zamenjajmo naše običajne stekleničke s kozmetiko iz narave.

 

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Učinkoviti dezodoranti za ves dan
Naslednja objava DEZODORANTI za na POČITNICE

Dodaj komentar