Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Uporabimo učinkovite dezodorante za ves dan in recimo »Adijo neprijetne vonjave«  ter se osvobodimo strahu, da nas naš dezodorant pusti na cedilu in spravi v zadrego. Topli pomladanski dnevi se nadaljujejo in veselimo se jih lahko kar še nekaj prihodnjih mesecev. Privoščite si svobodo pri druženju in aktivnostih in prepustite zadrego neprijetnih vonjav drugim.

Dezodorant je prav gotovo pripomoček, ki ga po jutranjem prhanju  ne smemo spregledati. Nanesemo ga na čisto in priporočljivo je depilirano kožo. Depilirano zato, ker na gladki koži dezodorant lažje opravlja svoje delo  in drugič zato, ker znoja ni tako lahko zmiti iz dlak, kot iz gole kože. Poleg tega pa je na neobritih podpazduhah bakterijam na voljo veliko večja površina za neprijetno spreminjanje znoja v smrdljiv izcedek, ki ga ne more pregnati še tako sladek, dišeč dezodorant….

Pa smo tam …. Sladki dišeči dezodoranti so namenjeni večkratni dnevni uporabi in močan dišeč vonj nam daje občutek varnosti in svežine… Pa je res tako…če že ne vsebujejo nič od oxy…nus , alkohola, parabenov … itd pa je v njih dodana močna sintetična dišava , ki pri dolgotrajni uporabi ne godi našemu telesu. Poskrbimo, da bo naš dezodorant naraven, da sicer s namišljeno plastjo antioksidanta ne bo preprečil naravnega znojenja ampak, da bo preprečil neprijetni vonj. Znojenje je namreč zdravo, zato se ne jezimo na naše žleze. Kiselkasto grenak vonj velikokrat prej podraži tuje nosove, predenj ga zaznamo tudi sami, zato ima učinkovit dezodorant v boju proti neprijetnimi vonjavami pomembno mesto. Naj nima pretiranega vonja, da ga lahko  kombiniramo z drugimi svežimi poletnimi vonji in naj ne vsebuje sintetičnih snovi, ker nam ni vseeno s čim postrežemo in nahranimo naše telo tudi v poletnih dneh.

In še nekaj je pri dobrem dezodorantu pomembno…. Naj ne pušča trajnih madežev na naših oblačilih.

Zato vsi, ki še niste poskusili dezodorantov naravne kozmetike MIRTA   http://www.mirta.si/izdelki  zdaj je pravi čas… prijeten vonj sivke, osvežujočega evkalipta in vonja nežne bergamotke in sladke mandarine vam bodo pri jutranji uporabi dali prijeten vonj iz steklene embalaže in vas napolnili s pozitivno energijo, čez dan pa vas bodo diskretno varovali pred neprijetnim vonjem  in trajnimi sledovi znoja na vaših oblačilih. Učinek bo vedno enako osvežujoč in kot je napisala navdušena uporabnica: »Ni me razočaral v šestih urah, niti v osmih in deloval je vse do naslednjega jutranjega tuširanja. Ti dezodoranti so zame najbolj UČINKOVITI«

 

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Neprijetne vonjave okoli nas
Naslednja objava Dezodorant, ki deluje

Dodaj komentar