Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Še dober teden je pred nami in spet bomo vstopili v Novo leto. Ko v teh dneh delam »zaključne račune« in analiziram leto, ki se izteka najprej ugotovim, da je minilo s svetlobno hitrostjo. In ne vem ali se samo meni zdi ali je tudi pri vas tako, da vsako leto mineva hitreje….

Ob vstopu v Novo leto sprejemamo obljube, kaj bo bolje, kaj bomo z Novim letom spremenili, kaj izboljšali in kako bi ga radi preživeli. Spomnimo se prijetnih in manj prijetnih dogodkov preteklega leta in podoživljamo lepe dneve v družbi družine, prijateljev in znancev. Pomembno je pomisliti predvsem na lepe stvari, na tiste, ki nam dajo energijo za naprej. Na manj lepe pa se spomnimo le kot na izkušnjo s katero smo se nekaj novega naučili in nam bo koristila pri novih dogodkih.

Naše leto je bilo zelo pestro …. veliko novih doživetij, veliko novih znanj in izkušenj, veliko novih poznanstev in tudi novih prijateljstev. V začetku leta je prišla na trg naravna kozmetika MIRTA, ki je mnogim med vami do sedaj že polepšala dan.

Z naravno kozmetiko MIRTA so prišli k vam

  • novi izdelki in predvsem pristni vonji poletja, morja in sonca nežne in neokrnjene narave otoka Lošinja
  • izdelki, ki so v vaš dom prinesli svežino citrusov, umirjenost sivke in medeno mehkobo smilja.
  • izdelki, ki so mogoče tudi spremenili vaš pogled na svet, na mesto in pomembnost narave na vaši kopalniški polički.
  • izdelki, ki so vas prepričali, da je naravno dobro in učinkovito in za nas še kako pomembno
  • izdelki, s katerimi ste lahko polepšali dan tudi svojim najdražjim in z njimi širili krog uporabnikov, ki cenijo in spoštujejo naravno

 

Veseli smo, če ste se našli v zgornjih »srčkih«, veseli smo, da nas je vse več , ki se zavedamo, da je pomembno kaj damo vase, kaj nase in kaj naredimo zase in veseli smo, da ste bili del našega »pestrega« leta.

Ob tem vam želimo vse dobro tudi v prihajajočem Novem letu, veliko dišečih in zdravih trenutkov, srečnih prijateljstev in sončnih poletnih dni tudi takrat, ko mogoče za delček sekunde pomislimo, da ne bo šlo. Želimo vam energijo citrusov, svežino evkalipta, umirjenost in spokojnost sivke in medeno nežnost in zlato sonce nesmrtnega smilja. Želimo vam vse lepo na kar boste pomislili ob vstopu v Novo leto in se veselimo druženja z vami tudi v prihodnje.

Srečno in zdravo 2018 – naravna kozmetika MIRTA

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje
Naslednja objava Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave

Dodaj komentar