Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Pred nami je praznični mesec december. Mesec  veselja, praznovanja in obdarovanja.  In obdarovanje v današnjem času pomeni odgovoriti na vprašanje kaj podariti nekomu, ki nam  pomeni nekaj posebnega, ki ga imamo radi in nam ob misli nanj »zaigra« srce…. Na policah je nešteto izdelkov, ki nas »snubijo«, da jih vzamemo s seboj in postavimo pod jelko in izročimo našim najdražjim.

V tem predprazničnem vzdušju in pripravah na praznovanje nam običajno zmanjka časa in zadnje trenutke hitimo po trgovinah in vzamemo s seboj skoraj vse, kar vsaj malo »pristoji« našemu obdarovancu.  Vendar ali se pri tem zavedamo, da darilo izraža nas same in naš odnos do osebe , ki jo želimo obdariti. Včasih je dovolj objem in prisrčna malenkost, ki jo lahko skrijemo v žep. Ali čas, ki ga namenimo prijatelju, da skupaj popijemo kavo in se poveselimo za kar med letom ni bilo priložnosti.

In ko ali če  izbiramo darila poiščimo nekaj, kar bo našega obdarovanca razveselilo in s katerim bomo pokazali, da nam ni vseeno zanj. Ozaveščeni potrošniki se vračajo k naravi, svojo vsakodnevno oskrbo s hrano, kozmetiko, čistili, obleko naredijo v specializiranih trgovinah, ki s svojo ponudbo lahko zadovoljijo njihove želje po naravnih izdelkih.  Na naši spletni strani smo pripravili »simpatičen« zemljevid, kjer na takih specializiranih prodajnih mestih po vsej Sloveniji lahko kupite naša že pripravljena darila in  podarite naravo in prijetne vonje otoka Lošinja.

Pravijo, da ni pomembno le, kaj damo vase, temveč tudi nase.

Ob poplavi kozmetičnih izdelkov, ki smo jim priča na policah trgovin ni vedno lahko izbrati pravega, zato je potrebno preudarno izbrati tistega, ki najbolj ustreza. Sem prav zagotovo sodijo naravni izdelki, katerih razmah opažamo v zadnjih letih. To so produkti, v katerih boste zaman iskali sintetične arome in dišave,  parabene ali nanodelce, saj zanje veljajo prav posebne omejitve in pomembno je, da  za testiranje izdelkov naravne kozmetike ne uporabljajo živali. Vse premalo se zavedamo, da učinkovine krem, gelov, tonikov, losjonov, dezodorantov itd. prodrejo skozi povrhnjico vse do notranjih organov.  In prav je, da se zavedamo pomembnosti narave in simpatiziramo z njo, vse od gibanja, prehrane, zdravil, ekologije in tudi pomena naravne kozmetike. Slednja je sicer še v povojih, saj procent naravne kozmetike predstavlja le majhen delež v celotnem kozmetičnem sektorju, medtem pa naj bi v Nemčiji dosegal že pohvalnih 10- odstotkov. Stanje na trgu se izboljšuje, obetavne pa so tudi napovedi o rasti trga naravne kozmetike. Torej zakaj ne bi tudi mi med naše novoletne obljube in darovanje uvrstili  kozmetične izdelke z   naravnimi sestavinami .

Kaj podariti… v času »norega nakupovanja« vsemogočih malih in velikih »daril«, pomislite kaj podarite, pomislite kaj z darilom izražate in poglejte kaj vam ponuja narava…. Lahko si omislite mala darilca za v žep, malo večja za v torbico ali kombinacijo izdelkov v najljubšem  vonju sivke ali citrusov za vse, ki jih cenite in jim zaželite lepo in dišeče leto.

Podarite naravno, ker vam ni vseeno za svoje naj…naj.. sorodnike, prijatelje in  znance, podarite naravno kozmetiko MIRTA   

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi
Naslednja objava Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje

Dodaj komentar