Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Kot sem vam obljubila, bodo poletne objave bolj sproščene. Z naravnimi izdelki MIRTA  se bomo potepali naokrog, jih preizkušali  in vam dali tudi kakšno idejo za prijeten izlet. Tokrat smo se odpravili  s kolesom v dolino Radovne.

Kristalno čista reka, zeleni pašniki in lepote Triglavskega narodnega parka se združijo v dolini Radovne, ki je ime dobila po  žuboreči lepotici. Skoznjo smo se popeljali po 12 km dolgi kolesarski poti, od Krnice pa do Zgornje Radovne. Ob straneh doline vas med kolesarjenjem spremljajo pobočja planot Pokljuke in Mežaklje ter bistra reka Radovna.

V vročih poletnih dneh so najbolj na preizkušnji DEZODORANTI , zato bodo na testiranju na vseh naših poletnih potepanjih, kdaj pa kdaj jim bomo dodali pa še kakšen drug izdelek. Za začetek dneva smo se doma »odišavili« z naravnimi dezodoranti MIRTA in začeli tekmovanje. Zanimalo nas je ali bo kdo oddajal neprijeten vonj po znoju?  Izhodiščna točka izleta  je bila vas Krnica (ob poti Bled – Pokljuka), do kjer smo se pripeljali z avtomobilom in ga pustili na urejenem parkirišču.  Ker nismo bili prav zgodnji, je sonce že kar močno pripekalo, zato smo se zaščitili z naravnim maslom za sončenje MIRTA in sedli na kolesa. Na začetku je pot asfaltirana, sončna, potem pa sledi urejena,  večinoma senčna  in široka makadamska cesta. Po začetnih kilometrih rahlo razgibane poti smo na križišču pri spomeniku iz II. Svetovne vojne naredili kratek postanek, preverili stanje vonja potu, se osvežili z vodo in nadaljevali po označeni poti v gozd. Ko smo prekolesarili  pol poti nas je  pozdravilo  jezero Kreda. S svojo modro-zeleno barvo kar vabi v svojo bližino, vendar ker smo bili v akciji smo mu obljubili, da ga obiščemo ob povratku. Pognali smo pedala po prijetni hladni gozdni poti naprej vse do križišča, ki  usmerja v dolino Krma (za pohodniške podvige na okoliške gore in tudi Triglav) ali v dolino Kot. Temperatura je bila blizu 30 stopinj in zavili smo proti Mojstrani v dolino Kot do našega cilja – domačega gostišča Psnak , kjer smo si privoščili oddih. Sproščeni smo se usedli k mizi saj nam kolesarski napor ni zapustil »smrdljivih« posledic. Dezodoranti vseh vonjev so zdržali, kljub temu, da so bila naša oblačila preznojena in da je pritekel znoj tudi izpod čelade. Bravo, naši  naravni dezodoranti so prestali  enostavnejši kolesarski preizkus. Po krajšem počitku smo se vračali po isti poti, samo, da smo tokrat zavili čez mostiček do jezera Kreda, se v njem osvežili,  potem pa po desnem bregu reke Radovne do spomenika… naprej pa pot že poznate. Z nami so bili na poti tudi otroci in so v kolesarjenju in kopanju zelo uživali, če  pa ste  zahtevnejši kolesarji pa lahko nadaljujete  z vzponom čez Kosmačev preval do Mojstrane in naprej v Kranjsko goro….

Mi smo se imeli lepo, tako , kot se imate tudi vi na vaših izletih ….

Pošljite nam fotografijo, zraven »pofotkajte« tudi izdelek naravne kozmetike MIRTA, ki je z vami  in mogoče boste prav vi tisti, ki ga boste konec septembra prejeli po pošti kot nagrado za waauuu fotografijo. Nekaj smo jih že prejeli in so prav zanimive.

In ne pozabite, dezodoranti so prestali kolesarsko preizkušnjo  pri  30.stopinjah. Preizkusite jih tudi vi, do konca julija po akcijski ceni.

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Poletje, počitnice in nagrada
Naslednja objava Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu

Dodaj komentar