Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

No, končno….

Rada imam poletje, počitnice, morje in uživam ob jutranjem teku ob obali. Rada imam tudi potepanje s kolesom po prostranih pokrajinah in odkrivanje novih krajev, običajev in ljudi. Všeč mi je vzpon v hrib, kjer je zrak svež in temperature malo nižje. Prav prijetno je, ko v dolini žge, na vršacu pa si moraš obleči pulover, ker je tako sveže. Vse to so počitnice…

Poletje je čas, ko si jih lahko privoščimo malo več časa zase. Enostavno zato, ker je čas dopustov in v službi enkrat ni enega , drugič drugega in je vsako kontaktiranje mala uganka, ali je ali ni na dopustu. Poletje je čas, da si napolnimo baterije, ki so v pogonu na »max« ostalih 10 mesecev in si kdaj pa kdaj tudi malo oddahnemo.

Vzamemo si čas zase, se zagledamo vase ali pa  se samo zleknemo na travnik ali v udoben ležalnik in  se zagledamo v morsko gladino, prelepo pokrajino ali iz strme gore v dolino. Pomembno je , da tudi v tem počitniškem času  poskrbimo zase in za svoje počutje…..

Ta dva meseca bodo tudi naši prispevki bolj sproščeni…. Napisali vam bomo, kje preživljamo počitnice, poslali kakšno slikico iz raznih popotovanj in opisali naše izkušnje z izdelki MIRTA na vseh teh doživetjih. Vedno bodo z nami DEZODORANTI, ki jih imamo zdaj v štirih različnih vonjih; sivka, evkaliptus, mandarina in bergamotka, z nami bo tudi maslo/marmelada za sončenje in kakšen losjon ter še malo okroglo presenečenje, ki pa  vam ga bomo predstavili v prihodnjih dneh.

Vabimo vas, da spremljate naše dogodivščine in nam pošiljate tudi vaše pozdravčke s počitnic, kjer koli že boste in zraven postavite še izdelek naravne kozmetike MIRTA, ki bo z vami. Izmed vseh bomo izbrali tri posnetke in jih nagradili z izdelkom naravne kozmetike MIRTA, ki ga boste dodali na fotografijo, ker bo z vami na prijetnih poletnih doživetjih. Vaše  fotografije pošljite na naš elektronski naslov naravnakozmetika@mirta.si do 15.septembra 2017, ko bomo izbrali tri najboljše.

Torej pred nami sta dva počitniška meseca, ko bomo tako ali drugače uživali tople poletne dneve.

Vsak po svoje…in naj vam bo nepozabno lepo.

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res "carski"
Naslednja objava Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo«

Dodaj komentar