Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Pred nami je zame najlepši letni čas.  Zato, ker je toplo – nikoli  mi ni prevroče- , ker so dolgi dnevi, otroci imajo počitnice in tudi odrasli si privoščimo več prostega časa.  Lepo je, ko te ves dan spremlja sonce, ki je vir pozitivne energije in dobre volje. Oblečeni smo v lahka oblačila, več se gibljemo in pot nas zanese tudi k morju.

Skratka več smo zunaj, več smo v naravi.  In ob tem  prav gotovo pomislimo, da nam narava »paše« . Tako kot je všeč našim mislim je všeč tudi naši koži. Sprehod ob morju, tek po dišečem gozdu, kolesarjenje med travniki, plavanje v čisti vodi…. Narava z nami in zakaj ne tudi na naši koži. Ob uživanju v naravi pomislimo, da si tudi naša koža zasluži naravno kozmetiko, da vonje narave, ki nas spremljajo v poletju lahko prenesemo tudi v druge letne čase.  V  vsakem letnem času malo več ali manj in v vsakem letnem času malo drugače….

Tako kot pri več stvareh tudi v poletju velja »manj je več«. Zaradi višjih temperatur in več gibanja se bolj potimo, večkrat se je potrebno oprhati in  kakšen nanos več narediti za zaščito pred soncem.

Pa poglejmo….. za poletje potrebujemo kvalitetno nežno naravno  milo,  zelo dober dezodorant, ki ga nanesemo malo in nam da veliko, cvetno vodico iz sivke, da si z njo večkrat osvežimo in zaščitimo kožo pred vsakdanjim soncem. Ker je poleti ličil, pudrov in dodatkov na naši koži manj – tudi koži na obrazu privoščimo počitek –  zvečer potrebujemo nežno čistilno mleko ali emulzijo, za čiščenje kože na obrazu. Tudi pred spanjem si kožo na obrazu lahko osvežimo s cvetno vodico. Po jutranjem umivanju obrazu privoščimo dobro kremo za obraz , pač tisto »ta naravno« , ki jo imamo radi… pa naj bo Smilj , Avokado  ali kakšna nova, ena od tistih, ki že dobiva končno podobo pri  naravni kozmetiki MIRTA , da jo pošljemo na trg… pa še ne smem povedat.  In ne bodo samo kreme za obraz….ups.

Seveda kadar si privoščimo malo več sonca pa ne pozabimo na maslo za sončenje ( iz naravne kozmetike MIRTA  je že na poti ) in po tuširanju kožo osvežimo z losjonom. Za ta namen je tisti z Aloe vero in limonsko travo najboljši, če pa vam bolj diši pomaranča pa uporabite losjon Pomaranča in Grenivka… In to bo to…. No ja,  zreli kožo  zvečer privoščimo še malo lifting seruma Smilj  za okoli oči in na tistih »luštnih«  smejalnih gubicah.

Pa prijeten skok v poletje vam želimo z naravo v naravni kozmetiki MIRTA

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Kozmetika pred našim štetjem
Naslednja objava Prijateljujmo s soncem

Dodaj komentar