Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Naravna kozmetika…… Ja  TO je TO  kar imamo radi.

»Vse preveč neznank vsak dan nanašamo na svojo kožo in vse preveč nevarnosti preži na nas, tako da vsaj pri stvareh, ki jih imamo lahko pod kontrolo, moramo narediti kaj zase. Pazimo kaj jemo, pazimo kakšno kozmetiko uporabljamo in poskrbimo za gibanje«. To je bil moto  obiskovalk naše stojnice na sejmu kozmetike Love Beauty in veseli nas, da se vse več ljudi zaveda, da je potrebno skrbeti zase in biti pozoren tudi na naravno v naših stekleničkah in lončkih na kopalniški polički.

Manj je več….

Najprej manj raznih kozmetičnih pripravkov pomeni  več naravnega delovanja našega telesa in potem manj sestavin v teh pripravkih, da boljši občutek, da vemo kaj je v vsebini izdelka in da te sestavine poznamo in jim zaupamo.  In  manjše količine pri uporabi –  kot samo za prstno blazinico naravnega dezodoranta ali enkrat dnevno nanos naravne kreme….  Pa ne zato, ker bi se bali uporabe,  ker bi nam le-ta škodovala  ali  zato,  ker smo varčni.  Ne enostavno zato, ker več ne potrebujemo. Dezodorant deluje ves dan in  koža na obrazu je zaščitena in prijetno gladka do večera. Ob tem pa se naše telo vrača v naravno ravnovesje in poskrbi za naravno delovanje.

Veseli smo, da ste tukaj….

Nam je napisala naša uporabnica Mojca in  pohvalila izdelke naravne kozmetike Mirta, ki jih trenutno preizkuša in uporablja. »Za večerno čiščenje kože je odlična emulzija avokado & sivka. Kožo navlaži in obenem nahrani, tako da ni potrebe še po nočni kremi. Z milom sivke ali evkaliptusa »pocrkljam«  kožo med tuširanjem.  Za piko na i mi je zelo všeč dezodorant sivka, ki je obstojen ves dan in prijetno, nežno odišavljen. Z Lošinjskim balzamom si masiram utrujene noge in je zelo blagodejen. Moja dnevna krema za obraz je iz smilja. Kožo ohranja napeto in ji vrača prožnost. Ne pozabim pa tudi razvajati rok s sivkino kremo. Vsi izdelki so mi všeč, saj sem zagovornica naravne kozmetike. Ostali proizvodi so še ” na čakanju “. Toplo priporočam naravno kozmetiko MIRTA vsem, ki ste ljubiteljice narave in želite svojo lepoto ohraniti na telesu prijazen način«.

Poizkusite še vi…..

Zakaj pa ne , če na ta način naredimo dobro zase in za svoje telo. Začnimo po knjigi avtorice Marie Kondo »Umetnost pospravljanja«  in najprej zložimo na eno mesto vse, kar je v naši hiši pod pojmom kozmetika.  Presenečeni  boste koliko različnih tub in lončkov in dozic se bo znašlo pred vami. Ali potrebujete pet gelov za tuširanje, pa celo paleto razpršilnih dezodorantov in ves »sadovnjak in vrt« vonjev in barv raznih losjonov za telo…. Na koncu  boste ob pogledu na vso to »kramo« ugotovili, da je dovolj samo dobro milo, pa en sam učinkovit dezodorant,  kvalitetna krema za obraz » ki mi paše«.  Za zvečer pa čistilna emulzija za obraz  in  lifting ter  še  čudovit  losjon z vonjem pomaranče ali aloe vere z limono za naše telo po tuširanju … Pa občasno še piling in kakšna malenkost in vse naj bo naravno in tako kot smo rekli na začetku … TO je TO….

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del
Naslednja objava Najboljša kozmetika je narava….

Dodaj komentar