Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Sejem Love Beauty

Je pred vrati…. Jutri se odprejo njegova vrata  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani

V zadnjem prispevku sem pisala o lepoti. Zdravo smo jedli, poskrbeli za zdravje naše kože z naravno kozmetiko MIRTA z vitaminom C in E ter sprostili psiho s pomočjo vonjev sivke, pomaranče in evlkalipta v milih  in pilingih. Za danes  sta nam ostali še dve dejavnosti s katerima ravno tako pomembno prispevamo k naši notranji in posledično tudi zunanji lepoti…

Spanje je dopust za kožo

Koža se najbolj obnavlja med spanjem. Med spanjem je delitev kože hitrejša. Poskrbimo, da jo pravilno tudi nahranimo predenj gremo k počitku. Pomirjevalno deluje kvalitetno čiščenje obraza in mehka krema za obraz  ter serum, ki pospešuje obnavljanje. Očistite si jo z emulzijo za obraz ki združuje avokadovo olje in hidrolat sivke, privoščite si kremo za obraz Smilj ali Avokado ter dodajte “pikico na i” z lifting serumom Smilj. Tam kjer se vam nasmehne kakšna gubica , ali enostavno tam, kjer bi radi da bo vaša koža bolj napeta. Za nego telesa pa dišeče maslo za telo v vonju sivke ali sladka pomaranča, ki nas zazibljeta v sproščujoč spanec.

Tudi šport polepša

Vztrajnostni športi ( tek, kolesarjenje, tenis…) krepijo srce in ožilje. To pa posredno dobro dene tudi koži. Ob vadbi celice dobijo več kisika, kisik pa je »pogonsko gorivo« presnove v celicah. Kaj pa nega kože pred športom in po njem ?

  • Pred vadbo si z obraza odstranite ličila, saj pri aktivnosti ličilo kožo dodatno obremenjuje.
  • Proti neprijetnemu vonju znoja uporabite naravni dezodorant. Njegov vonj sivke ali evkalipta vam da dodatno energijo … pri tistih kilometrih teka ko si rečete: » kaj pa mi je tega treba bilo?«
  • Po vadbi seveda najprej pod tuš. Prijeten vonj tuširanja z naravnimi mili in popestritev  prijetnega občutka zadovoljstva z losjonom za telo v vonju pomaranče ali aloe vere.
  • Odstranite tudi pot z obraza z blago cvetno vodico ali emulzijo za obraz. Posušeni ostanki potu so namreč pravo gojišče bakterij in saj veste , teh si na obrazu najmanj želimo.
  • Potem  na obraz nanestite vlažilno kremo, ker s tem preprečite , da s potom ne izhlapijo iz kože naravne snovi, ki vežejo vlago Tudi tukaj ima naravna kozmetika MIRTA za vas rešitev Krema za obraz Smilj za normalno ali zrelo kožo in Krema za obraz Avokado za občutljivo suho kožo.

Kot ste opazili med branjem smo pri vseh » pripomočkih za lepoto omenjali kozmetiko.  Kozmetika ni zgolj zadeva nečimrnosti in površinskosti , kot jo označujejo nekateri kritiki. Kozmetika gre v resnici pod kožo, njeno delovanje vpliva dolgoročno na naše notranje organe in posredno tudi do čustvenih središč v naših možganih. Zato je še kako pomembno kakšna je in kaj z njo vnašamo v naše telo. Za izdelki vašemu telesu prijazne kozmetike poklikajte po naši spletni strani in prepričani smo, da boste našli kaj zase.

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del
Naslednja objava Meni je všeč….

Dodaj komentar