Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Sejem Love Beauty

Uradni naziv sejemske prireditve, ki bo 8. in 9. aprila  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je Love Beauty, vendar ker pišem v slovenščini naj tudi bo v slovenščini. Vsi imamo radi lepe stvari, pa naj bo to lepota človeka, narave, stanovanja, avtomobila, obleke…. In še bi lahko iskali stvari ki so nam všeč. Saj poznate tisto Gorenjsko »Vsake oči imajo svojega malarja« in zato je toliko različnih lepot kot je različnih parov oči.  Eno zvrst lepote boste lahko obiskali naslednji vikend na omenjenem sejmu. Tam boste videli in spoznali predvsem izdelke za zunanjo lepoto povezano s kozmetičnimi izdelki, saj gre za specializirani sejem kozmetike. In tam boste v živo lahko spoznale naravno kozmetiko MIRTA in vonjale sivko, rožmarin in pomarančo ter preizkusile  izdelke naravne kozmetike z otoka Lošinja.

Kaj je lepota?

Kot sem napisala že zgoraj je eno lepota od zunaj, tisto kar vidimo. In lepo je tisto kar nam je všeč , kar imamo radi in včasih »podležemo« tudi lepotam, ki jih predpisuje družba, okolje,  mediji…. Drugo in zame pomembnejše pa je lepota od znotraj, ki jo doseženo z zdravim in z naravo usklajenim življenjem. Na to področje sodijo prehrana, psiha, spanje in šport….  Pa pojdimo lepo po vrsti.

Ali obstaja dieta za kožo?

Škoda, posebne diete prav za našo kožo ni. Je pa res, da se napake v prehrani pokažejo na naši koži , vendar v tolažbo , kasneje kot na splošno mislimo. Posledice hrane na stanje naše kože so indirektne. Zdrava uravnotežena prehrana preskrbi kožo z vsem , kar potrebuje, z naravno zunanjo nego pa ji dodamo stimulans. Med vitamini , ki so pomembni za našo kožo sta tudi vitamin C in vitamin E,ki sta učinkovita v boju proti zloglasnim prostim radikalom. Med drugim:  užijemo jih s citrusi ( vitamin C) ali pa z rumenjakom, pšeničnimi kalčki in sojo (vitamin E) . V koži delujeta celo, ko jih uporabljamo zunanje. Zato privoščite vaši koži naravno kremo za obraz  v kateri prevladuje nesmrtnica ali smilj in  je bogata z vitaminom E ali podarite vašemu telesu  Losjonu za telo pomaranče in grenivke iz naravne kozmetike MIRTA.

Kar dobro dene koži , je dobro tudi za dušo

Koža je organ, ki se na duševno stanje odziva izredno občutljivo. Med kožo in psiho obstaja intimna vez: pordimo od sramu ali jeze, prebledimo od strahu in zaradi zgroženosti dobimo kurjo polt. In saj poznate tisto, da bi kdaj pa kdaj najraje »skočili iz kože« Torej lepota pride od znotraj , toda stvar deluje tudi v obratni smeri. Ljubezniva nega kože s prijetnimi vonji je praktična psihoterapija. Ko si po celodnevni naglici in stresu očistimo telo pod tušem in vodi dodamo nežno masažo z dišečimi mili iz naravne kozmetike MIRTA in koža diši po sivki, pomaranči ali evlkaliptu. Ali si privoščimo naravni  piling iz morske soli in olivnega olja za odstranitev odmrlih celic z vonjem sivke ali pomaranče smo prebudili čute in pomirjeni ležemo k počitku….

se nadaljuje….

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Imejmo se radi » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ?
Naslednja objava »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del

Dodaj komentar