Oceni
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Radi  imamo  tople sončne dneve in prepričani smo, da se bodo prilegli tudi vam. Februar je že mesec, ko so dnevi daljši in ko zadiši po pomladi.  Prav na sredi meseca se nam pridruži Valentinovo – praznik, na katerega se »ptički ženijo« in naznanijo  pomlad. Valentin nas spomni naj se imamo radi in prebudi ljubezen do vseh okoli nas, ki nam pomenijo nekaj več. To potrebujemo, pa ne samo enkrat v letu ampak  vsak dan. Najprej ljubezen do sebe, ki v našem življenju dela čudeže in tudi ljubezen do ljudi , ki nas obdajajo. Prav zato, da se bomo  imeli radi vam v tem pred pomladnem februarju pri Naravni kozmetiki MIRTA v obdobju med 7.2. in 17.2. podarimo ob vsakem nakupu preko spleta drobno pozornost – milo v obliki srčka, ki bo ogrel vaše srce in pričaral nasmeh na lica tistih, ki jih imate posebej radi. Naročilo – pa naj bo za vas ali pa za tiste, ki bi jim radi povedali, da vam veliko pomenijo – vam bomo lepo aranžirali  in dodali  prijazno sporočilce in milo v obliki srčka z vonjem sivke, pomaranče ali evkalipta. Pokažite , da se imate radi in imate radi tudi svoje sorodnike, prijatelje, sodelavce in  znance in videli boste da je tako življenje lažje in dan  lepši.

Pa še kratka zgodbica…. Vsak od nas rad prejme pohvalo, pozornost in hrepeni po besedah rad(a) te imam…. čakamo nanje in si jih želimo….pa ni potrebno…. Slišimo jih lahko vsak dan in to večkrat. Kdaj ste si nazadnje rekli, da se imate radi, da ste ponosni na svoja dejanja in da delate dobro? Poizkusite, vsaka izkušnja je v naše dobro in nas spreminja na boljše. Imam prijateljico, ki živi v Bratislavi in vsako jutro , ko vstane si pred ogledalom pove, da je lepa, pametna in sposobna »gore premikat« , potem poveže svoje svetle lase, se modno obleče in pogumno stopi v visoki – pretežno moški – poslovni svet. Ko mi je zaupala to svojo jutranjo rutino se mi je zdelo zabavno. Še bolj zabavno pa je bilo naslednje jutro, ko sem to tudi preizkusila…. Enostavno brez besed, saj sem se pred ogledalom do solz nasmejala in se napolnila s pozitivno energijo za ves dan…. Povejte si vsak dan kaj lepega o sebi, s tem se boste opremili za ljubeče in uspešno življenje….in imejte se radi.

Deli:
More in this category: Naravna nega in čudovit dan » Zlata jesen na vašem obrazu » Rada imam sonce » Vrnitev k naravnemu milu » Smilj – rastlina večne mladosti » Kot bi v kopalnico posijalo sonce » Sončna opeklina, o ne…. » Ali naj se izpostavljamo sončnim žarkom ? » Naj bo sonce naš prijatelj » Dezodoranti za užitek » DEZODORANTI za na POČITNICE » Dezodorant, ki deluje » Učinkoviti dezodoranti za ves dan » Neprijetne vonjave okoli nas » Smilj in Sonce – rumeno zlato » Odločimo se za zeleno » Gube niso vedno znak starosti » V spomladanski korak proti celulitu » S pomladjo nas obiščejo tudi vitamimi  » Pomladanska preobleka za našo kožo » Prihaja najlepši letni čas pomlad » Lepo je tisto, kar imamo radi » Vonj in barva narave » Dezodorant iz narave in adijo neprijetne vonjave » Živo obstaja z razlogom » Sivka – princeska vijoličnih polj » Naužijmo se sonca » Privoščimo si drugačnost…tudi na sebi » Nepopisana knjiga…. naj bo v njej tudi del narave » Skok v Novo leto » Darila, šest zdravnikov in samospoštovanje » Darila … in praznični mesec december » Naj bo naša koža sveža in sijoča tudi pozimi » Zima, zima bela in vesela » Nered v vaši kopalnici » Nega in najlepša leta » Optimizem za hladne jesenske dni » CITRUSI za dobro počutje in veselo razpoloženje » SMILJ – zlato sonce skozi vse leto » SIVKA, jo imate radi in ali poznate njene učinke » Jesen, čas za nov začetek » Katere naravne sestavine privoščite vaši koži » Največ za svojo kožo naredite sami » Ko se koža stara ji privoščimo naravo » Zlezimo si malo pod kožo » Ko zadiši po naravi in je pod teboj morje… » Jutranji tek pod borovci » Čudovita narava ob Soči » V poletno naravo na Roglo in Lovrenška jezera » V hlad ob Belopeškem jezeru s kolesi » Poletna osvežitev na reki Kolpi » Na Češko kočo ali tudi v gore brez neprijetnega vonja po potu » Brez neprijetnega vonja potenja – tudi ko »športamo« » Poletje, počitnice in nagrada » Ni poletja brez znojenja ali dezodorant MIRTA je res “carski” » Povezani z naravo » Če se nam zgodi…. sončna opeklina » Za lepo in zdravo zagorelo polt » Prijateljujmo s soncem » Kozmetika za poletje » Kozmetika pred našim štetjem » Diamanti na vaši koži » ABC nega narave v kozmetičnem salonu » Vračanje k naravi – vračanje k naravnim izdelkom » Najboljša kozmetika je narava…. » Meni je všeč…. » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – drugi del » »Vsake oči imajo svojega malarja« ali ljubimo lepoto – prvi del » Kaj je v steklenički na vaši kopalniški polički ? » Je vaša koža čebula, pomaranča ali breskev ? » Sodelovanje z naravo » Naravna kozmetika – kaj je to ? » Narava se prične v kopalnici » Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj » Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja »
Prejšna objava Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja
Naslednja objava Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj

Dodaj komentar